Presentació

L’esport del voleibol a la ciutat de Terrassa sempre ha tingut una presència mes o menys notable a diferents nivells, sobretot a nivell escolar on la promoció dins dels programes del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, ha anat donant els seus fruits curs rere curs.
Temps enrere, amb l’existència d’una entitat destinada a la pràctica d’aquest esport o amb l’existència de seccions dins del Club Natació Terrassa o del Èpic Casino del Comerç, l’esport va assolir uns nivells de participació més grans dins del municipi al poder oferir a tots i totes les esportistes de la ciutat una sortida competitiva al final del procés escolar.
Enguany la realitat és una altra. La desaparició o no existència d’una entitat de referència i aglutinadora, ha fet i fa que la participació escolar estigui patint una davallada important fins al punt de la desaparició en categories alevins.
És aquí on el Club Voleibol Terrassa 2013, neix amb la voluntat de poder donar una resposta efectiva a la necessitat esportiva envers a la pràctica del voleibol un cop acabada l’etapa escolar i la seva promoció dins de l’escola.

Per a poder crear un projecte no només vinculat a l’esport en si, si no a la realitat esportiva escolar, el Club Voleibol Terrassa 2013 es crea amb diferents persones vinculades l’esport de la ciutat, l’educació i el voleibol.
Dins dels diferents col•laboradors de l’entitat trobem:
– Jugadors en actiu
– Ex jugadors.
– Monitors d’esport escolar.
– Llicenciats en Educació Física vinculats al esport escolar.
– Persones vinculades a preparació física esportiva professional.
– Persones vinculades al món comercial i mecenatge.

Aquest grup de persones i d’altres col•laboradors tots ells vinculats a l’esport municipal com el bàsquet o hoquei i estem oberts a tota aquella participació que ens aporti experiència i coneixements al projecte.