Previa Jornada del 9 de gener

Aquest cap de setmana torna el voleibol a Terrassa.

El sènior femení es trobarà al Pla de Bon Aire el dissabte dia 9 a les 18.30 contra el CV Sant Fruitós, líder de la categoria. El Sant Fruitós que no ha conegut la derrota en la primera volta, és presenta a casa de les Egarenques com un líder segur i dur amb un joc fluid de difícil defensa. Per la seva banda les de Terrassa, defensaran la segona plaça de la lliga després d’una primera volta espectacular on només han cedit un sol partit.
El Terrassa que només té una temporada de vida, esta demostrant en aquesta temporada ser un equip que amb els reforços provinents de la mateixa casa, s’ha constituït com un equip sòlid amb un joc molt ordenat i eficient.
 Un derbi que tanca la primera volta de la 4rta categoria catalana i que promet un partit emocionant de bon joc.
Pel que fa al equip masculí, és desplaça diumenge 10 fins a Granollers per a jugar contra el AE Carles Vallbona.
En la primera volta, l’equip Terrassenc va vèncer per 3-1 a un Vallbona que comptava amb algunes baixes sensibles però que va mostrar un joc molt directe i ofensiu.
Per la seva banda els nois de Carlos Sánchez,  en la seva primera temporada a la 2na Catalana, han fet una primera volta molt regular i han assolit una 5 plaça amb un partit menys, cosa que fa pensar al Club Voleibol Terrassa amb la possibilitat de jugar les fases d’ascens.
Veterania i joventut fan d’aquest equip,format per joves sorgits dels Jocs Esportius Escolars i jugadors d’experiència contrastada, una sorpresa en la seva categoria ja que ha passa’t d’equip de nova creació a rival dur de batre.
Bona primera volta per als dos equips en competició d’un Volei Terrassa que amb només 3 anys de vida comença a ser conegut en el món d’aquest esport